OBSChat Not Working

Hey guys. I’ve tried looking through the forum for a similar issue, but every time I find someone that has the same issue, all I ever see is that it’s been fixed. Never able to find what was done to get it fixed.

My issue is this: the chat simply doesn’t work. I’ve been streaming for a couple of years now and have used several chat widgets, CLR browsers, etc. This is the first time something chat related simply doesn’t work, from the start.

I use this link (I wanted a clear background, so I selected ‘None’ for the theme): https://www.nightdev.com/hosted/obschat/?theme=&channel=forcedfable&fade=false&bot_activity=true

In the CSS tab, because I wanted the chat to fade towards the top, I use this code.

I have no idea what I’m doing wrong. In all honesty, I don’t feel like I’m doing anything wrong, but I could be mistaken.

What I have:
OS: Win7 64x Ultimate
OBS: v0.652b
.NET Framework: 4.5.2 (OBSCHAT decided to “repair” it)

To me, it feels like it might be a problem with OBS, but as I haven’t read anything new in the forums of someone not able to use this at all… I don’t know. Any help would be appreciated. Thank you!

-Anthony

A lot of people have reported that CLR Browser breaks in the newest OBS releases. You will want to downgrade to https://github.com/jp9000/OBS/releases/download/0.651b/OBS_0_651b_Installer.exe in order to fix the problem.

If that doesn’t work, please post an OBS log file for examination.

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.