Follower notification not showing image, only text :(

Hi there, as the title says the image isn’t showing at all when put into OBS.

If you follow the preview then you’ll see it working fine: here

However when I actually get a follower, only the text shows up, with no background image on it :frowning:
There is no errors, or no placeholder visual, it’s just missing.

I have it set correctly in the URL, dimensions are correct (580 x 110), opacity is full, and my CSS is:

::-webkit-scrollbar {
  visibility: hidden;
}
body {
  background-color: rgba(0, 0, 0, 0);
  margin: 0px auto;
}
#follower-alert .text {
   color: #669900 !important;
   font-family: appleberry !important;
}

It’s all kept default except I’ve added the change of text colour and font.

Thanks in advance for any help :smile:

edit: changed code:

#follower-alert .text {
color: black !important;
font-family: appleberry !important;
text-shadow: 0px 2px 1px rgba(102, 153, 0, 1), 0px -2px 1px rgba(102, 153, 0, 1) !important;

}

Issue still around

When testing, for me the issue was that nothing was displayed at all. I was able to fix it by using my own sound file. Make sure you use an audio file in the OGG file format. Are you using OBS?

Yep using OBS also, and have used an OGG file. Converted from MP3, but still uploaded the .ogg file and definitely not the .np3 :slight_smile:

I have noticed however that my follower alert code (as linked above) is different from others, where the image link is, it’s missing items like % between the code, instead it’s just perfectly the link to the imgur image.

Could this be the issue? I’ve gone through the creation progress again, this time It give me a different code with the % between. I’ll test this out today and let you know if it’s fixed or not.

Some people seem to have this issue, but it’s nothing I can fix.

It’s probably something to do with imgur seeing a referral link and trying to redirect you to the image’s actual hosted page.

If that’s the case, try using the follower alert over SSL.

https://www.nightdev.com/hosted/follower-alert/?channel=feadern&type=custom-centered&alert=https://i.imgur.com/T31nrG1.png&sound=36038

Okay I have replaced the URL in the plugin to what you have put above.
I assume this is what you meant? As I’m unsure what you meant by “Over SSL” sorry :frowning:

I’ll give it a run and see if it’s fixed tomorrow. Would it help having it hosted in another place (like a VPS) and replacing the link or should Imgur be fine? :smile:

Thanks for the reply, hopefully this will fix things.

I have been streaming again today and still no image showing :frowning:

This is the code:

https://www.nightdev.com/hosted/follower-alert/?channel=feadern&type=custom-centered&alert=https://i.imgur.com/T31nrG1.png&sound=36038

As you see here it works fine

However when I get a follow, just the text shows up :frowning:

Am I doing something wrong?

My CSS is:

::-webkit-scrollbar {
  visibility: hidden;
}

body {
  background-color: rgba(0, 0, 0, 0);
  margin: 0px auto;
}

#follower-alert .text {
    color: black !important;
    font-family: appleberry !important;
    font-size: 32px !important;
    text-shadow: 0px 2px 1px rgba(102, 153, 0, 1), 0px -2px 1px rgba(102, 153, 0, 1) !important;
}

I hope you can help me :frowning: thanks!

Also just to note:

I’ve upgraded to the new CLR pack from your post here

I’ve tried hosting the background image from my VPS, we’ll see how it goes just incase it’s failing to pull from IMGUR (although I doubt its that?)

Will post back if it works :slight_smile:

Okay I’ve tested it, and it works with my own image link on my VPS… Maybe the IMGUR links are playing up?

This topic was automatically closed after 62 minutes. New replies are no longer allowed.