NightDev Community Forums

CLR Browser crashing obs

Ive already asked this in chat but im posting here to provide a log file if needed.

Hello, i had to re-install my OS so when i got around to installing obs everything is going fine except when i try to install the clr browser plug in from night dev’s website. I copy and paste the plugin file and dll into the obs folder like always.

Except this time when i go to add global source, and select clr browser, it freezes obs everytime i add a name for the source and click enter.

1.add global source (i have tried scene source too)
2.add clr browser
3. name it new follower and hit enter
4. i get a windows error noise and obs crashes (stops responding)

I am using windows 7 ultimate. amd fx8350, 16gb ram, obs is installed onto a samsung ssd. Everythign works fine in obs but this and its a hassle because i cant see my new followers. Please help!

And yes im running the 32 bit version of obs. Thank You

-Buzz

[04:20:32: CLR host plugin strings not found, dynamically loading 4 strings
04:20:32: CLRHost::Initialize() attempting to load and start the .NET runtime (null)
04:20:32: CLRHost::Initialize() Found version v2.0.50727 .NET runtime
04:20:32: CLRHost::Initialize() Found version v4.0.30319 .NET runtime
04:20:32: CLRHost::Initialize() attempting to use v4.0.30319 .NET runtime
04:20:32: CLRHost::LoadInteropLibrary() load the assembly plugins\CLRHostPlugin\CLRHost.Interop.dll
04:20:32: CLRHost::LoadPlugins() attempting to load the plugin assembly CLRBrowserSourcePlugin
04:20:32: CLRHost:: Could not find/load browser settings at location C:\Users\Brandon\AppData\Roaming\OBS\pluginData\browser.json
04:20:32: CLRHost::LoadPlugins() successfully added CLR plugin [Type: CLRBrowserSourcePlugin.CLRBrowserSourcePlugin, Name: CLR Browser Source Plugin]
04:20:35: Open Broadcaster Software v0.625b - 32bit (´・ω・`)
04:20:35: -------------------------------
04:20:35: CPU Name: AMD FX™-8350 Eight-Core Processor
04:20:35: CPU Speed: 4334MHz
04:20:35: Physical Memory: 4095MB Total, 4095MB Free
04:20:35: stepping id: 0, model 2, family 21, type 0, extmodel 0, extfamily 3, HTT 1, logical cores 8, total cores 4
04:20:35: monitor 1: pos={0, 0}, size={1920, 1080}
04:20:35: Windows Version: 6.1 Build 7601 S
04:20:35: Aero is Disabled
04:20:35: -------------------------------
04:20:35: OBS Modules:
04:20:35: Base Address Module
04:20:35: 00F10000 OBS.exe
04:20:35: 6EF10000 OBSApi.dll
04:20:35: 70070000 CLRHostPlugin.dll
04:20:35: 67280000 DShowPlugin.dll
04:20:35: 694E0000 GraphicsCapture.dll
04:20:35: 68000000 NoiseGate.dll
04:20:35: 69BB0000 PSVPlugin.dll
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Adapter 1
04:20:35: Video Adapter: AMD Radeon R7 200 Series
04:20:35: Video Adapter Dedicated Video Memory: 1045176320
04:20:35: Video Adapter Shared System Memory: 3249725440
04:20:35: Video Adapter Output 1: pos={0, 0}, size={1920, 1080}, attached=true
04:20:35: =====Stream Start: 2014-07-29, 04:20:35===============================================
04:20:35: Multithreaded optimizations: On
04:20:35: Base resolution: 1920x1080
04:20:35: Output resolution: 1920x1080
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Loading up D3D10 on AMD Radeon R7 200 Series (Adapter 1)…
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Audio Format: 48000 Hz
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Audio Channels: 2 Ch
04:20:35: Playback device Default
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Using desktop audio input: Speakers (Realtek High Definition Audio)
04:20:35: Global Audio time adjust: 0
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Using auxilary audio input: Microphone (Realtek High Definition Audio)
04:20:35: Mic time offset: 0
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Audio Encoding: AAC
04:20:35: bitrate: 128
04:20:35: Using graphics capture
04:20:35: Trying to hook process: arma3.exe
04:20:35: Scene buffering time set to 700
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:35: Video Encoding: x264
04:20:35: fps: 30
04:20:35: width: 1920, height: 1080
04:20:35: preset: veryfast
04:20:35: profile: main
04:20:35: keyint: 60
04:20:35: CBR: yes
04:20:35: CFR: yes
04:20:35: max bitrate: 1800
04:20:35: buffer size: 1800
04:20:35: ------------------------------------------
04:20:41: SharedTexCapture hooked
04:22:38: Using RTMP service: Twitch / Justin.tv
04:22:38: Server selection: rtmp://live-mia.justin.tv/app
04:22:38: Interface: Realtek PCIe GBE Family Controller (ethernet, 1000 mbps)
04:22:38: Completed handshake with rtmp://live-mia.justin.tv/app in 226 ms.
04:22:38: SO_SNDBUF was at 8192
04:22:38: SO_SNDBUF is now 65536
06:25:39: Audio timestamp for device ‘Microphone (Realtek High Definition Audio)’ was behind target timestamp by 80
06:26:20: Total frames encoded: 226286, total frames duplicated: 32 (0.01%)
06:26:20: Total frames rendered: 226274, number of late frames: 7 (0.00%) (it’s okay for some frames to be late)
06:26:21: RTMPPublisher::SocketLoop: Graceful loop exit
06:26:21: Average send payload: 5226 bytes, average send interval: 21 ms
06:26:21: Number of times waited to send: 0, Waited for a total of 0 bytes
06:26:21: Number of b-frames dropped: 0 (0%), Number of p-frames dropped: 0 (0%), Total 0 (0%)
06:26:21: Number of bytes sent: 1795218359
06:26:21:
06:26:21: Profiler time results:
06:26:21:
06:26:21: ==============================================================
06:26:21: video thread frame - [100%] [avg time: 0.535 ms] [children: 85.2%] [unaccounted: 14.8%]
06:26:21: | scene->Preprocess - [0.374%] [avg time: 0.002 ms]
06:26:21: | GPU download and conversion - [84.9%] [avg time: 0.454 ms] [children: 80.9%] [unaccounted: 3.93%]
06:26:21: | | flush - [77.4%] [avg time: 0.414 ms]
06:26:21: | | CopyResource - [2.62%] [avg time: 0.014 ms]
06:26:21: | | conversion to 4:2:0 - [0.935%] [avg time: 0.005 ms]
06:26:21: Convert444Threads - [100%] [avg time: 1.684 ms] [children: 99.4%] [unaccounted: 0.594%]
06:26:21: | Convert444toNV12 - [99.4%] [avg time: 1.674 ms]
06:26:21: encoder thread frame - [100%] [avg time: 2.615 ms] [children: 6.54%] [unaccounted: 93.5%]
06:26:21: | sending stuff out - [6.54%] [avg time: 0.171 ms]
06:26:21: ==============================================================
06:26:21:
06:26:21:
06:26:21: Profiler CPU results:
06:26:21:
06:26:21: ==============================================================
06:26:21: video thread frame - [cpu time: avg 0.023 ms, total 5397.63 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | scene->Preprocess - [cpu time: avg 0 ms, total 15.6 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | GPU download and conversion - [cpu time: avg 0.017 ms, total 4056.03 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | | flush - [cpu time: avg 0.017 ms, total 3915.62 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | | CopyResource - [cpu time: avg 0 ms, total 31.201 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | | conversion to 4:2:0 - [cpu time: avg 0 ms, total 0 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: Convert444Threads - [cpu time: avg 1.209 ms, total 547174 ms] [avg calls per frame: 2]
06:26:21: | Convert444toNV12 - [cpu time: avg 1.205 ms, total 545707 ms] [avg calls per frame: 2]
06:26:21: encoder thread frame - [cpu time: avg 2.088 ms, total 472699 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: | sending stuff out - [cpu time: avg 0.057 ms, total 13057.3 ms] [avg calls per frame: 1]
06:26:21: ==============================================================
06:26:21:
06:26:21: =====Stream End: 2014-07-29, 06:26:21=================================================
06:26:29: =====Stream Start: 2014-07-29, 06:26:29===============================================
06:26:29: Multithreaded optimizations: On
06:26:29: Base resolution: 1920x1080
06:26:29: Output resolution: 1920x1080
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Loading up D3D10 on AMD Radeon R7 200 Series (Adapter 1)…
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Audio Format: 48000 Hz
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Audio Channels: 2 Ch
06:26:29: Playback device Default
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Using desktop audio input: Speakers (Realtek High Definition Audio)
06:26:29: Global Audio time adjust: 0
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Using auxilary audio input: Microphone (Realtek High Definition Audio)
06:26:29: Mic time offset: 0
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Audio Encoding: AAC
06:26:29: bitrate: 128
06:26:29: Using graphics capture
06:26:29: Trying to hook process: arma3.exe
06:26:29: Scene buffering time set to 700
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:29: Video Encoding: x264
06:26:29: fps: 30
06:26:29: width: 1920, height: 1080
06:26:29: preset: veryfast
06:26:29: profile: main
06:26:29: keyint: 60
06:26:29: CBR: yes
06:26:29: CFR: yes
06:26:29: max bitrate: 1800
06:26:29: buffer size: 1800
06:26:29: ------------------------------------------
06:26:31: Using RTMP service: Twitch / Justin.tv
06:26:31: Server selection: rtmp://live-mia.justin.tv/app
06:26:31: Interface: Realtek PCIe GBE Family Controller (ethernet, 1000 mbps)
06:26:31: Completed handshake with rtmp://live-mia.justin.tv/app in 238 ms.
06:26:32: SO_SNDBUF was at 8192
06:26:32: SO_SNDBUF is now 65536
06:26:33: SharedTexCapture hooked
07:11:15: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1730 ms to write 246580 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:11:16: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1535 ms to write 236613 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:11:18: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1505 ms to write 246221 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:14:50: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1857 ms to write 243697 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:14:52: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1807 ms to write 244023 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:14:54: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1694 ms to write 243991 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:18:42: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1553 ms to write 245587 bytes (buffer: 0 / 246784), unstable connection?
07:53:16: Capture window 0x00030772 invalid or changing, terminating capture
07:53:40: SharedTexCapture hooked
08:07:50: Total frames encoded: 182414, total frames duplicated: 60 (0.03%)
08:07:50: Total frames rendered: 182386, number of late frames: 12 (0.01%) (it’s okay for some frames to be late)
08:07:51: RTMPPublisher::SocketLoop: Graceful loop exit
08:07:51: Average send payload: 5411 bytes, average send interval: 22 ms
08:07:51: Number of times waited to send: 27, Waited for a total of 94113 bytes
08:07:51: Number of b-frames dropped: 76 (0.042%), Number of p-frames dropped: 143 (0.078%), Total 219 (0.12%)
08:07:51: Number of bytes sent: 1468737464
08:07:51:
08:07:51: Profiler time results:
08:07:51:
08:07:51: ==============================================================
08:07:51: video thread frame - [100%] [avg time: 0.579 ms] [children: 71.8%] [unaccounted: 28.2%]
08:07:51: | scene->Preprocess - [0.345%] [avg time: 0.002 ms]
08:07:51: | GPU download and conversion - [71.5%] [avg time: 0.414 ms] [children: 68.2%] [unaccounted: 3.28%]
08:07:51: | | flush - [64.9%] [avg time: 0.376 ms]
08:07:51: | | CopyResource - [2.42%] [avg time: 0.014 ms]
08:07:51: | | conversion to 4:2:0 - [0.864%] [avg time: 0.005 ms]
08:07:51: Convert444Threads - [100%] [avg time: 1.671 ms] [children: 99.4%] [unaccounted: 0.598%]
08:07:51: | Convert444toNV12 - [99.4%] [avg time: 1.661 ms]
08:07:51: encoder thread frame - [100%] [avg time: 2.442 ms] [children: 1.23%] [unaccounted: 98.8%]
08:07:51: | sending stuff out - [1.23%] [avg time: 0.03 ms]
08:07:51: ==============================================================
08:07:51:
08:07:51:
08:07:51: Profiler CPU results:
08:07:51:
08:07:51: ==============================================================
08:07:51: video thread frame - [cpu time: avg 0.026 ms, total 4851.63 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | scene->Preprocess - [cpu time: avg 0 ms, total 0 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | GPU download and conversion - [cpu time: avg 0.017 ms, total 3244.82 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | | flush - [cpu time: avg 0.016 ms, total 3042.02 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | | CopyResource - [cpu time: avg 0 ms, total 31.2 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | | conversion to 4:2:0 - [cpu time: avg 0 ms, total 62.4 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: Convert444Threads - [cpu time: avg 1.305 ms, total 476365 ms] [avg calls per frame: 2]
08:07:51: | Convert444toNV12 - [cpu time: avg 1.302 ms, total 475148 ms] [avg calls per frame: 2]
08:07:51: encoder thread frame - [cpu time: avg 2.02 ms, total 368537 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: | sending stuff out - [cpu time: avg 0.006 ms, total 1107.61 ms] [avg calls per frame: 1]
08:07:51: ==============================================================
08:07:51:
08:07:51: =====Stream End: 2014-07-29, 08:07:51=================================================
08:07:54: CLR host plugin instance deleted; removing dynamically loaded localization strings

Last game capture log:
2014-07-29, 07:53:35: we’re booting up:
07:53:35: CaptureThread: attached to process arma3.exe
07:53:35: DXGI Present
07:53:35: (half life scientist) everything… seems to be in order
07:53:40: DXGI: Found D3D 11
07:53:40: setting up d3d11 data
07:53:40: ---------------------- Cleared D3D11 Capture ----------------------
07:53:40: found dxgi format (dx11) of: 28, size: {1920, 1080}, multisampled: false
07:53:40: DoD3D11Hook: success
07:53:41: successfully capturing d3d11 frames via GPU]

Can you try resetting OBS?

Head to the following in Windows Explorer:

“%appdata%”

Then, rename your “OBS” folder to “OBS_old” and launch OBS.

If that doesn’t fix the issue, let us know.

Night, That did not seem to fix it. It still crashed in the same manner. I have tried completely removing everyhting (including the hidden settigns folder) and re installing several times aswell. Nothing.

This topic was automatically closed after 62 minutes. New replies are no longer allowed.